Få tid til sport i fritiden

Det er vigtigt at finde tid til sig selv. Hvordan man så vælger at bruge den tid, er helt op til én selv. Nogle holder af at spendere tiden med en bog i hånden, andre igen vil have wellness og så er der os andre, der holder af at dyrke motion. Det kan være alt lige fra en løbetur til en tur på tennisbanen eller ud at lufte golfkøllerne. Mulighederne er utroligt mange, når det handler om sport. Vigtigst af alt er bare at sætte tid af til oplevelsen, så man ikke gør det halvt. Det gør det nemlig ikke godt for nogen.

Find tiden

Det er ikke nok bare at tænke tanken. Ofte behøver man at sætte tid af til det helt aktivt for at få det til at ske. I en travl og omskiftelig hverdag er det vigtigt at afsætte tiden, deriblandt også når man skal ud at røre sig. Sport er nemlig utroligt vigtigt for helbredet, fysisk såvel som mentalt. Det udløser endorfiner i hjernen, som er med til at belønne dig, så du får det bedre i hovedet.

Kend dine prioriteter

Det er også vigtigt at prioritere sin sport. For en ting er at sætte tid af i kalenderen, en helt anden ting er rent faktisk at prioritere den. Det betyder, at du skal vægte den tungt, når der for eksempel kommer andet i kalenderen. En måde at prioritere sin sport på er også ved at kunne lære at vælge fra og til. Hvis du går til en sportsgren, der ligger fast hver tirsdag aften, så lad være med at lave aftaler der. Gør således, at det slet ikke er muligt for dig at skulle vælge din sport fra. Det er den taktik, der virker for langt de fleste mennesker.

Sport skal være sjovt

… så derfor skal du også tage af sted, når du har lyst. Hvis du tvinger dig selv ud ad døren hver gang, så kan det være, at man skal genoverveje din plan. Enten tage en løbetur i stedet eller måske overveje en anden sportsgren. F.eks. hitter padel tennis lige nu, fordi alle kan være med. For det meste kan man leje et bat eller købe et til billige penge som f.eks. zerv vectro classic 2022, der er et af de bedste bats på markedet lige nu. Så skal der bare bookes bane og så må man komme afsted og dyrke en masse sport.