Alt det du skal prøve i din fritid med vennerne

Der er så mange ting man kan lave i sin fritid med sine venner eller familie, men det ender alligevel med vi sidder der hjemme og ikke ved hvad vi skal tage os til. Hvorfor er det sådan? Det har jeg ikke svaret på, men jeg kan prøve at komme med en løsning, ved at give dig lidt inspiration til hvad du skal prøve næste gang du har lyst til lidt sjov med vennerne.

Mega indendørs forlystelsescenter

Normalt når vi snakker om forlystelsescenter, så tænker folk tivoli, Faarup sommerland eller noget tredje. Men alt dette er udendørs, og er bedst til om sommeren. Så vil vi i dag snakke om et indendørs forlystelsescenter, som du kan besøge året rundt og stadig synes det er hyldende morsomt.

Maximum Aalborg

I hjertet af Aalborg ligger Nordjyllands største indendørs forlystelsescenter, som du skal prøve med dine venner. Centeret byder på en masse aktiviteter, som vi vil snakke om, men inden da kan vi nævne af centeret er en del af en større kæde som har mindre centre 17 andre steder rundt i Danmark. I de mindre centre kan du også finde mange af de samme aktiviteter som du kan i Maximum, såsom bowling, Gokart, escape room, lasergames og minigolf.

Escape room

Escape rooms er kommet helt frem over de seneste år. De skaber en fantastiske fordybende stemning og man lever sig helt ind i miljøet og får nogle gode gys. Det er en oplevelse man skal prøve med sine venner, i hvert fald for at se hvem der er bedst til at løse de mange gåder som rummet sætter i vejen for jer. Du kan læse mere om escape rooms her.

Minigolf

Minigolf er ligesom escape room blevet meget populært. Minigolf har dog været her i lidt længere tid, og er en klassiker i sommermånederne. Hvis du ikke kan vente til det varme vejr, kommer tilbage, så kan du selvfølgelig spille minigolf i Maximum. For at hvilke byer du kan spille minigolf i så kan du finde informationerne her.

Hvilke byer kan du finde et forlystelsescenter henne?

Aalborg var som sagt Nordjyllands største, men du kan selvfølgelig også finde nogle mindre centre rundt i Jylland, Fyn og på Sjælland.

I Jylland finder du et center i, Aalborg (Maximum), Aarhus, Horsens, Skive, Sønderborg, Silkeborg, Esbjerg, Vejle, Holstebro, Hobro, Haderslev, Thisted, Viborg og Kolding.

På Fyn finder du et center i Odense og Svendborg.

Og på Sjælland ligger det i Næstved.

Alle centrene går under navnet Bowl’n’Fun undtaget centeret i Aalborg.