Opgrader din livstil med d e her fantastiske iskaffe opskrifter

Du er helt sikkert en stor kaffe elsker. Du får nok en kop eller 2 hver dag, og måske endda inden frokost. Du er ikke alene, lad mig sige det sådan. Ligesom du heller ikke er alene i at du nok laver din kaffe på den samme måde hver gang. Om det er filterkaffe, stempelkaffe, espresso, aeropress eller noget helt andet. Hvad du nok ikke gør, er at lave iskaffe selv. Det lader vi typisk kaffeshops om, men jeg er her for at sige til dig, at du godt kan begynde at lave din iskaffe selv.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du finde ud af hvordan du faktisk kan lave den perfekte iskaffe.

Er iskaffe noget for dig?

Lad os starte med det åbenlyse spørgsmål, er iskaffe noget for mig?

Her vil jeg 100 procent det er. Iskaffe er for alle som elsker kaffe. Det booster dit humør, du undgår at brænde tungen, og du kan drikke på alle tider i året. Stop med at hænge fast i den traditionelle kedelige kop kaffe og spice din rutine lidt op med lidt smag og kreativitet.

Men det eneste der stopper dig, er sikkert at du ikke ved hvordan du brygger en lækker iskaffe opskrift. Så du kan nu læse om hvordan du helt præcis gør det.

Lækker iskaffe opskrift til dig, som du også kan forkæle dine gæster med

Den opskrift jeg vil præsentere dig for er, ’Strawberry Cold Brew’. Cold Brew eller koldbrygget kaffe er en form for iskaffe. Opskriften kan også godt laves som normal iskaffe men der er lidt bedre smag når den laves som Cold Brew.

Forskellen på Koldbrygget kaffe og iskaffe

Forskellen ligger i hvor lang tid du bruger på at brygge og om du bruger varmt eller koldt vand.

Ved iskaffe, så bruger du varmt vand til at brygge din kop, så du kan gøre det på 3-5 minutter. Efterfulgt sætter du den i køleskabet for at køle ned.

Ved Cold Brew, så bruger du koldt vand, og lader den stå over natten, så du får alt smagen og aromaerne ud af dine kaffebønner eller formalet kaffe. Så får du også en kop som er mindre bitter.

Videre til opskriften

Strawberry Cold Brew laves ved at du tager din kaffe, tilføjer lækkert hvid chokolade sirup og lidt hindbær sirup. Du blander det op med is.

Derefter blander du noget skummet mælk sammen med en dråbe jordbær kaffesirup, som du placerer på toppen af din kaffemix.

Hvis denne iskaffe opskrift lyder lækker, så kan du se mere om den her