En strand parasol er et must-have til stranden

Strand parasol med en diameter på 145 cm

Har I brug for at have en eller flere af denne smarte strand parasol i hjemmet, som hele familien kan tage til stranden og så lægge i skyggen? Både mor og far, bedstemor, når hun har glemt sin parasol, men også teenagedatteren vil gerne kunne gå i skyggen under gul, en blå, rød eller hvid strand parasol. Så hun ikke kommer i gymnasiet og ligner en kogt hummer. Og lillebror, når han skal til fodbold. Så er det en god ide at vælge en stor strand parasol i rød. En lysegrøn strand parasol er en pang farvet sol afskærmer, der kan passe til alle menneskene i familien. Far synes ikke, at den er for barnlig, når han skal bruge den, når han skal på arbejde. Teenagerdatteren brokker sig ikke over, at den har en forkert farve i forhold til sit tøjvalg og så videre.

Strand parasol med jord spyd for nem opsætning

Den strand parasol er en god, gedigen klassisk parasol. Det er en parasol i 4 forskellige farver blå, grøn, rød eller hvid. En parasol der kan bruges af alle, og som i høj grad også bruges af alle. Se bare efter næste gang du er på stranden. Der vil det vrimle med parasoller ikke så flotte som denne. Køb her en forholdsvis billig strand parasol i fx hvid, netop fordi det er sådan en neutral og klassisk farve, at man nemt kan købe et par stykker så man ikke skal deles om den ene. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at få en god og solid parasol billigt.

Strand parasol med skærm på 145 cm og praktisk spyd

Hvis du er vant til at købe parasoller i billige butikker eller små boder på gågaden eller lignende, vil du sikkert blive overrasket over, hvor meget en kvalitets parasol koster. Det kan næsten virke som optrækkeri, men det er faktisk bare de penge, som du skal betale for en parasol i en god kvalitet. Hvis du ikke vælger en parasol i en god kvalitet, ender du op med en parasol, der går i stykker efter, at du har brugt den et par gange. Det kan være, at stoffet ikke sidder ordentligt fast. Det kan også være, at lukkemekanismen går i stykker.

Du får, hvad du betaler for, når det kommer til billige parasoller. Hvis du er villig til at betale nogle flere penge for en strand parasol, vil du også få en god parasol i en rigtig god kvalitet. Du vil få en, som du kan bruge i lang tid fremover. Måske flere år fremover. Det er derfor en rigtig god ide at vælge en, der koster nogle flere penge, men som du så også kan bruge i noget længere tid.

En kvalitets strand parasol er fremstillet i de bedste materialer, og du kan derfor være sikker på, at den vil være let at bære og kan mange ture på stranden eller i haven.

Højden når parasollen er sat sammen og klar til brug er 175 cm. Den kan nemt sættes ned i højden. En strand parasol er en, som er udstyreret med spyd til nem opsætning. Det er en flot, har en flot farve, der passer til alle i familien. Køb sådan en parasol hos Paraplybutik.