Massage

Afstres med fodmassage

Lever du et liv på farten med stress og jag? Og trænger du til at slappe af og komme lidt ned i gear? Så læs med her. De fleste nyder en god omgang massage, men det er de færreste, der har tid til at gå til massør flere gange om ugen. Hos massageshop.dk har de lækkert massageudstyr, der kan få enhver til at slappe af – og så kan det bruges i hjemmet. Læn dig eksempelvis tilbage i stolen, og nyd en gang fodmassage med deres fodmassage produkter. Fodmassage er virkelig en ting, som kan få dig til at stresse af. Massageshop tilbyder udover fodmassage produkter også en række andre produkter:

Stort og bredt udvalg af massagestole

Af massagestole har de blandt andet Hilda, Helga og Frida, der alle giver fantastisk massage. Med Hilda får du eksempelvis en forholdsvis lille massagestol, der nemt kan anvendes de fleste steder i hjemmet. Stolen er udstyret med intelligent 3D-scanning og en komplet udmåling af rygge, så du får den absolut bedste oplevelse. I stolen finder du en masse autoprogrammer, der kan ramme hver sit spot – og så er der også mulighed for, at du kan skræddersy det program, der passer bedst til dit behov.

Massagepistolen

Ofte er det forskellige steder på kroppen, vi er ømme, og derfor er en massagepistol perfekt. Den kan ramme præcis det spot på kroppen, der mangler massage, og du kan dermed selv vælge, hvor massagen skal ramme den givne dag. Så find dit ømme punkt og fokusér på det – så lindrer og forebygger du spændinger og myoser. Massagepistolen er nem at håndtere, og så er den ledningsfri, så du nemt kan bruge den alle steder. Massagepistolen har fem forskellige massagehoveder, som hver især masserer på deres måde.  

Massagen du ikke vidste, du havde brug for: Øjenmassagen

De har forskellige briller til øjenmassage, der skånsomt masserer huden omkring øjnene. Har du siddet en hel dag foran skærmen og koncentreret dig, er dette en fantastisk massageform. Den får dig til at slappe af, lindre hovedpine og spændinger. Desuden kan du høre dejlig musik fra brillerne, mens du har dem på. Så skal du prøve en lidt mere utraditionel massageform, kan du med fordel anskaffe dig et par af deres briller.

Så er du på udkig efter lækkert hjemmeudstyr, der skal give dig velvære og ro i hverdagen, kan du med fordel kigge efter et – eller flere – af deres produkter. De har kun udstyr i topkvalitet og deres udvalg er kæmpestort – og hvis du køber noget fra deres webshop, garanterer de personlig pleje i topklasse.